Presentació

Benvolgut veí / veïna

En breu Castellfollit de Riubregós iniciarà els treballs de redacció del seu Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, un instrument d’ordenació integral del municipi que ha de permetre planificar el desenvolupament del territori i que afecta directament al conjunt de la població i el seu entorn.

La redacció d’un nou POUM és un moment clau en la trajectòria de qualsevol municipi. El planejament urbanístic general parteix d’una anàlisi profunda del present però, el més important és que es tracta d’un exercici fonamental per a dissenyar el futur. El POUM serà en els propers anys el principal instrument d’ordenació integral del territori per planificar i fer realitat el desenvolupament municipal.

El pla d’urbanisme esdevé segurament el debat més important que es presenta en un municipi i que, per regla general, es posa sobre la taula cada 15 o 20 anys. Per tant, cal ser conscients de la transcendència que té per al futur del nostre municipi  i de la importància de conèixer l’opinió dels nostres veïns.

Esperant comptar amb la teva participació en aquest procés tan important pel nostre municipi, rep una cordial salutació

 

Ramón Ibáñez Closa

Alcalde de Castellfollit de Riubregós