2 de febrer, Sessió Informativa de la fase d’aprovació inicial del POUM

El passat mes de novembre es va iniciar el període d’exposició pública de la fase d’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i estava previst que finalitzés el dia 29 de gener,

Atès l’atenció que ha despertat la informació continguda en la documentació del POUM , el Ple de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós ha acordat, en sessió plenària del dia 8 de gener de 2019 , prorrogar pel termini d’un mes l’exposició pública de l’esmentat pla d’ordenació.

L’Ajuntament, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i de l’equip redactor del pla, ha decidit dur a terme una jornada d’informació i així poder resoldre  dubtes i consultes dels veïns, dins del procès habitual d’informació pública.

El proper dissabte, 2 de febrer, es durà a terme la jornada informativa sobre la fase  d’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).