Arxiu de la categoria: Participació

2 de febrer, Sessió Informativa de la fase d’aprovació inicial del POUM

El passat mes de novembre es va iniciar el període d’exposició pública de la fase d’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i estava previst que finalitzés el dia 29 de gener,

Atès l’atenció que ha despertat la informació continguda en la documentació del POUM , el Ple de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós ha acordat, en sessió plenària del dia 8 de gener de 2019 , prorrogar pel termini d’un mes l’exposició pública de l’esmentat pla d’ordenació.

L’Ajuntament, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i de l’equip redactor del pla, ha decidit dur a terme una jornada d’informació i així poder resoldre  dubtes i consultes dels veïns, dins del procès habitual d’informació pública.

El proper dissabte, 2 de febrer, es durà a terme la jornada informativa sobre la fase  d’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

Participació Ciutadana. 1ª Sessió Informativa. Què és un POUM?

El passat divendres 24 de juliol, al local social de l’ajuntament, es va dur a terme una sessió informativa en la que es va explicar, què és un POUM?

Les sessions informatives formen part de les diferents actuacions que s’han recollit en el Programa de Participació Ciutadana que té per objectiu fer partícips de la redacció del POUM a tota la població.

Aquesta sessió no estava prevista en el Programa de Participació Ciutadana, però es va realitzar a petició del propi consistori.

Hi van assistir unes 14 persones.

Presentació (cliqueu per veure el document)